Contracte DDD

Contractul DDD

Este foarte important pentru firma d-voastra sa aveti un contract valid cu o firma autorizata din domeniul serviciilor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie deoarece se evita riscul unor amenzi in urma controalelor organelor abilitate: DSV, DSP, Primarie, Politia, Garda de Mediu
Cactus Control Timisoara, are toate autorizatiile necesare pentru efectuarea serviciilor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie la standardele impuse de legislatia in vigoare.

Contractele se incheie pe o perioada de 1 an, cu posibilitatea prelungirii acestora printr-un Act Aditional, de comun acord. Societatea noastra va pune la dispozitie toate Procesele Verbale de executie a lucrarilor DDD necesare autoritatilor.

Avantajele semnarii unui contract DDD:


- acoperire legala
- mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajati
- garantie pentru lucrarile prestate
- prioritate pentru programarea urmatoarei interventii in functie de specificul activitatii
- discount-uri suplimentare pentru celelalte servicii oferite de compania noastra: curatenie industiala, curatenie de intretinere spatii comerciale si birouri, curatat mochete etc

Tarife


Pretul serviciilor va fi stabilit in urma unei evaluari a spatiului, tipului si a gradului de infestare.
Acesta va ramane ferm pe toata durata perioadei contractuala, exceptand urmatoarele situatii: schimbarea punctului de lucru, modificarea configuratiei spatiilor.

Pentru o evaluare gratuita si o oferta personalizata va rugam sa ne contactati