Dezinsectie

Controlul insectelor daunatoare


Ce este si cum se face dezinsectia? De ce este importanta pentru snatatea noastra?


Dezinsecta este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere si cu substante a insectelor (gandaci, muste, furnici, tanatari, purici, capsue) si acarenilor care transmit boli contagioase pentru om si animale, in mod direct sau indirect. Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni (deratizarea, curatenia) facand parte din complexul de masuri de igenizare a mediului inconjurator. Cactus Control efectueaza tratamente de dezinsectie...

Dezinsectia poate fi PREVENTIVA sau CURATIVA

Dezinsectia ca si metoda preventiva are rolul de a crea o bariera asupra spatiului vizat si de a preintampina devoltarea sau stationarea daunatorilor in acea zona. Ea trebuie sa aiba caracter permanent, de preferinta la 3 luni, pentru operatorii non alimentari, si o data la luna pentru operatorii din industria alimentara, conform legislatiei in vigoare.

In cazul dezinsectiei ca si metoda curativa, de combatere, are rolul de a eradica populatia existenta de daunatori dintr-un anumit spatiu. Ea se realizeaza repetitiv la intervale cuprinse intre 10-15 zile in functie de daunatorii vizati, pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.

Combaterea sau prevenirea se realizeaza prin pulerizarea de substante lichide cu: - pompe de joasa presiune (vermorel ) - cu pompe de mare presiune ( atomizoare) - cu aparate de nebulizare (ULV-uri) - cu pistoale aplicatoare de gel

Pentru insecte taratoare substant se va aplica printr-o pulverizare a tuturor ascunzisurilor si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea inesctele.

Pentru insecte zburatoare substanta se va aplica sub forma de ceata rece ( cu nebulizator). Cactus Control ofera servicii complexe de dezinsectie precum si de control (monitorizare) a activitatii daunatorilor.

La alegerea produselor insecticide si a echipamentelor de aplicare se tine cont de mai multi factori: gradul de infestare, tipul de daunator, profilul de activitate al clientului, accesibilitatea in spatiu, etc Costurl servicilor de dezinsectei este determinat de gradul de infestare , suprafata spatiului tratat, tipul de insecte, frecventa interventiilor.

Pentru operatorii economici indiferent de profilul de activitate (dezinsectie institutii publice, dezinsectie scoli, dezinsectie gradinite, dezinsectie impreijmuiri ale institutiilor, dezinsectie cladiri birouri, dezinsectie hale productie, dezinsectie depozite, dezinsectie spatii comune, dezinsectie subsoluri, dezinsectie camine, dezinsectie restaurante, dezinsectie depozite alimentare, dezinsectie unitati de transpost, dezinsectie ferme, dezinsectie cladiri rezidentiale, dezinsectie spatii de recreere, etc), se ofera planuri personalizate de dezinsectie preventiva, prin semnarea unui contract DDD (buton care te duce la contract DDD)Cum se realizeaza dezinsectia?


Cactus Control evalueaza, impreuna cu beneficiarul gradul de infestare, tipul de daunatori, spatiul in care este necesara interventia, profilul de activitate, accesibilitatea asupra suprafetelor. Pe baza evaluarii se alege metoda si se intocmeste planul de actiune.

Metoda chimica

Toate substantele insecticide utilizate de catre Cactus Control sunt de uz profesional, avizate de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele cu toxicitate III si IV. Dupa uscare acestea nu dauneaza oamenilor si nici animalelor de companie.

In cazul preventiei se efectueaza operatiuni de dezinsectie, conform planului prestabilit, o data la minim 3 luni, conform Normelor de igiena si recomandari privind mediul de viata al populatiei, aprobate prin Ordinul MS nr. 536/1997. Pentru agentii economici are caracter OBLIGATORIU.

In caz curativ, orice interventie asupra insectelor daunatoare se efectueaza in minim 2 etape, la intervalul specific fiecarui tip de daunator: in prima etapa se intervine cu tratament de soc asupra insectelor vii, mature, in cea de-a doua etapa se intervine asupra puilor abia iesiti din oua

Metoda ecologica


Care sunt costurile ?

Costul serviciilor de deratizare este determinat de gradul de infestare, de suprafata care trebuie dezinsectata , de tipul de daunatori, de specificul obiectului de activitate, de urgenta interventiei sau numarul de operatii pe parcursul derularii unui contract.

Fiecare interventie trebuie tratata diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascada ceea ce implica mai multe tipuri de substanta insecticid, gel, capcane, atractanti alimentari, feromoni, etc.

Avem un program de lucru flexibil pentru a interveni in functie de programul de lucru specific activitatii beneficiarului.

Deratizarea preventiva se face pe baza unui contract DDD (buton care sa te duca la sectiunea Contract DDD)

- Pentru o oferta completa va rugam sa completati formularul de contact, pentru o evaluare gratuita

Punem accent pe calitatea serviciile prestate.

Ne straduim sa oferim un pret CORECT, un bun raport calitatea/pret. Pentru toate lucrarile se ofera GARANTIE!