Rezidential

Servicii Cactus Control pentru Rezidential

Controlul Daunatorilor in spatii private, spatii de locuit
Cactus Control ofera servicii de dezinsectie apartamente Timisoara, dezinsectie case Timisoara, dezinsectie vile Timisoara, dezinsectie cladiri Timisoara, dezinsectie curti Timisoara si deratizare case Timisoara, deratizare vile Timisoara, deratizare curti Timisoara, deratizare cladiri Timisoara

Daca aveti probleme cu daunatorii, experienta si corectitudinea ne recomanda ca un partener de nadejde in lupta pentru combaterea gandacilor de bucatarie, gandacilor de canal, furnici, plosnite, omizi, purici, capuse, paianjeni, muste, tantari, molii, viespi precum si a musafirilor nepoftiti cum ar fi soarecii si sobolanii de casa.

Dezinsectia la apartamente, case, vile se recomanda atat preventiv cat si curativ.

Interventiile preventive se fac de 1-4 ori pe an, in functie de fiecare spatiu, factori externi si nu in ultimul rand de dorinta proprietarului.

Interventiile curative, in functie de infestare se fac in cel putin 2 etape, la intervalul necesar pentru fiecare daunator in parte (intre 7 si 21 de zile).

Dezinsectia apartamentelor, caselor, vilelor impotriva insectelor zburatoare iti ofera o stare de confort pe toata durata verii (elimina problemele cu paianjenii, tantarii, mustele, musculitele, viespile, etc). Se recomanda efectuarea procedurii la inceputul anotimpului calduros.

Dezinsectia spatiilor exterioare, a curtilor si gradinilor, iti ofera liniste si confort. Nu mai esti agasat de bazaitul insistent a insectelor atunci cand vrei sa petreci momente de calitate cu familia, prietenii sau animalele de companie.

Toate substantele folosite de societatea noastra sunt SIGURE, sunt avizate de Ministerul Sanatatii, NU pateaza, NU au miros si NU sunt toxice pentru oameni, copii, animale de companie, daca se respecta indicatiile operatorilor DDD.

Dezinsectia casnica se poate face, la cerere, cu solutii organice BIO, pe baza de piretrine naturale pure - extract din Crizantema Africana, care actioneaza asupra sistemului nervos al insectei provocandu-i moartea. Dezinsectia BIO se adreseaza persoanelor cu alergii, persoanelor care doresc utilizarea imediata a spatiului dezinsectat sau persoanelor care gandesc BIO.

Controlul Daunatorilor in spatiile comune, Asociatii de Proprietari
Dezinsectie Asociatii Proprietari, Deratizare Asociatii de Proprietari, Dezinfectie Asociatii de Proprietari

Asociatiile de Proprietari, la fel ca orice agent economic, au obligatia incheierii unui Contract DDD cu o firma specializata pentru siguranta sanatatii oamenilor si a evitarii aparitiei de focare de infectie.

Efectuarea operatiunilor de dezinsectie si deratizare in cadrul Asociatiilor de Proprietari poate fi ingreunata de neintelegerilor dintre locatari. Pentru eficacitatea interventiei se recomanda efectuarea tratamentelor pe casa scarii, in subsoluri, la ghena de gunoi, pe spatiile exterioare ale blocului.

In cazul infestarilor masive se recomanda efectuarea dezinsectiei in fiecare apartament.

Preturile variaza in functie de tipul cladirii, cu sau fara subsol, numarul de etaje, numarul de apartamente, gradul de infestare, periodicitatea interventiilor, etc

Pentru o evaluare gratuita, o oferta completa sau un contract DDD va rugam sa ne contactati